Choď na obsah Choď na menu
 


Prvý záhon hotový

15. 8. 2023

Konečne po vyše dvoch týždňoch nekonečných dažďov sa nám to zmenilo na ... šialené horúčavy ale dokončiť čo sa začalo už bolo nutné a tak v 31 stupňoch či sme chceli a či nie, makali sme dva dni od rána do večera, aby bolo miesto na záhradu konečne za plotom.

Keď je voľno, tak tu mávame tréningy (bojové umenia) a aj tieto dva dni nebolo inak. Včera keď k nám zavítali traja mládenci na tréning a videli nás makať ako včielky, neváhali a ponúkli svoje ruky, nohy k pomoci :-) To ich nadšenie nás ešte viac povzbudilo k našej práci.

A takto nám pomohli ponosiť ploty:

img_20230814_170417.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A aj takto pomohol mladý chlapčisko :-)

img_20230814_174032.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toto bola len včerajšia skúška, či pasuje alebo nepasuje :-D A ukončili sme včerajšiu prácu a dali sme si tréningový oddych. Včera to bol len taký slabý rozbeh ale dnes sa šlo na plný plyn. Už keď píšem tieto riadky, pomaly zaspávam :-D 

Dnešný deň sme sa pasovali už len dvaja a takto to nejako sme dokončili:

img_20230815_135839.jpg

 

 

 

 

 

 

 

img_20230815_135900.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Makačka to bola riadna v tomto teple, nepamätám, že by som niekedy vypila toľko vody, čo dnes. Ani nebolo tak ťažké osadzovať tie ploty ako vydržať to teplo. Prikrývka na hlave, voda po ruke, úsmev na tvári a nevzdali sme sa :-)

A to viete, naše slepačie komando nesmelo chýbať a všetko dôkladne kontrolovalo, či je práca poriadne urobená. Pochváli, že na jedničku :-D

dsc_8723.jpg

 

 

 

 

 

 

dsc_8725.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A po všetkej tej práci mi to nedalo a aj prvý záhon som vytvorila. A ako som ho vytvárala a z čoho všetkého pozostáva, to vám popíšem a pridám aj fotografie v ďalšom článku.

img_20230815_145325.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Možno by som sa s ním tak veľmi neponáhľala, ale levandule sa už prosili presadiť z kvetináčov.

Na dnes toľko, pomaly ale isto už spím na klávesnici. Všetkým vám dobrú noc.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.